MOOC om Blended Learning

Jeg ved at Blended Learning nok ikke lige er top of mind for lærere i folkeskolen, man har jo ofte eleverne i klasselokalet til hverdag. Jeg tror dog Blended Learning metoden kan være en meget interessant tilgang særligt i udskoling. Og det er bestemt interessant på videregående uddannelser og i det private.
Jeg er blevet bekendt med en MOOC om Blended Learning, som starter på mandag d. 2. november.
Jeg har tilmeldt mig, så jeg skal under alle omstændigheder nok orienterer om kurset her på bloggen. Men det er jo ganske gratis, så hvis I skulle have lyst til at prøve en MOOC over et interessant emne, så er det jo en fantastisk mulighed. Jeg har endnu ikke prøvet et kursus fra FutureLearn, så jeg kender ikke deres uddannelseskvalitet, men mon ikke det er ok. FutureLearn, er jo en dedikeret ”MOOC-skole” og har eksisteret siden 2012.
Her er link til kursus:
https://www.futurelearn.com/courses/blended-learning-getting-started

Skriv en kommentar