Quiz om den nye skolereform – Undervisningsministeriet – den originale

Undervisningsministeriet har virkelig lagt sig i selen for at være helt på forkant med teknologien. De har lavet en online-quiz for at sætte fokus på den nye skolereform.
Det er dog meget besynderligt at læse de meget opfindsomme forskellige svarmuligheder. Jeg ved ikke om jeg skal græde eller grine! Hvis quizzen er lavet for sjov, virker det altså ikke på mig. Hvis det er lavet for alvor, så synes jeg nærmest det er at gøre grin med læseren. Jeg må indrømme det – for mig – nærmest ender med at være pinligt. Du kan jo selv prøve om du ved nok om den nye skolereform, til at kunne svare rigtigt på samtlige 10 spørgsmål 🙂

http://www.uvm.dk/Den-nye-folkeskole/Quiz

uvm quizUPDATE d. 16. juni: UVM har i dag – formentlig efter mange kraftige opfordringer – ændret quizzen, så svarmulighederne ikke er så pinlige og oplagte som i første version. Nu giver det pludselig noget mere mening. Hvis du klikker på linket i mit indlæg, vil du kunne prøve den nye version. Det billede jeg har vedhæftet er dog et screendump fra den originale – hvis det kunne have interessere.

2 kommentarer til “Quiz om den nye skolereform – Undervisningsministeriet – den originale”

  1. Lige meget om den er lavet til elever i folkeskolen eller voksne, er den, som du skriver Martin, pinlig. Den er virkelig designet til idioter. Her er der ikke gjort plads til at synes dårligt om den nye reform – er der ikke mangel på amerkendelse eller er det et forsøg på hjernevask? Er det forbudt at mene, at den nye reform ikke er lutter lagkage – apropos ‘åndsfrihed’ i folkeskoleparagraffen.

    Svar
  2. Vakre bilder !!!! . Det er alitld litt vemodig ne5r en sommer er over. Samtidig bringer jo hf8sten inn masse farge i hverdagen, sneen bringer lys i mf8rket .og se5 har vi den herlige ve5ren med nytt liv ff8r det igjen eksploderer i naturen .

    Svar

Skriv en kommentar