Seek and Spell: App der kombinerer både faglighed, IT, motion og konkurrence.

Jeg opdagede fornylig denne fede app. Den har faktisk eksisteret noget tid, men er blevet rigtig interessant da den nu kan downloades fra både App Store og Android Market.

Seek ‘n Spell er unikt fordi det kombinerer både engelsk, IT, motion og konkurrence.

Seek and spell går ud på at samle bogstaver og sætte dem sammen til ord. Dem/den som danner flest eller længst ord vinder spillet. Det interessante er at man kun kan “indsamle” bogstaverne ved at løbe løbe rundt på et større område som fx en park eller fodboldbane. Altså helt genialt til de fleste skoleområder.

Og det er rigtig interessant at det er gratis. Hermed kan det benyttes på nærmest alle klassetrin i skolen.

 1. Hjælp dine elever med at installere seek and speel på deres telefoner
 2. Aftal et område der må løbes i
 3. Saml dem på midten af området
 4. Alle connecter på sammer tid
 5. Spillet er i gang!

Seek ’n Spell gameplay video from Retronyms on Vimeo.

PS. Det skal lige siges jeg faktisk har nogle problemer med installationen på min HTC Sensation (Android), men det virker fint på iPhone. Jeg håber en opdatering får løst problemet.

4 kommentarer til “Seek and Spell: App der kombinerer både faglighed, IT, motion og konkurrence.”

 1. Hvordan indstilles sproget til dansk i appen? Jeg har set lidt på den men ikke prøvet at spille endnu, men det ser jo spændende ud til sprogfagene og dansk.

  Svar
  • Hej Anders. Ja, jeg troede faktisk også det kunne bruges på dansk. Indlæget er blevet opdateret. Det er dog stadigvæk en virkelig god app til engelsk. Og vi kan jo håbe på det snart kommer på flere sprog.

   Svar

Skriv en kommentar