Thinglink – et hotspotværktøj

Her forleden prøvede jeg Thinglink for første gang. Et lille fint værktøj, som kan gøre dine billeder interaktive. Når brugeren klikker eller trykker med fingeren, på bestemte steder på billedet, kan der starte en film, vises et billede eller vises en tekst. Dette kan bruges i mange forskellige sammenhænge. Hvis du fx skal forklare noget om nogle bestemte byginger eller områder på et Google-map-screendump. Eller hvis I fx skal lave et interaktivt gruppebillede, hvor hver elev/studerende skal lave en lille præsentationsfilm. Kun fantasien sætter grænser, som så mange gange før 🙂
Jeg har lavet denne lille “ThingLink”, med mine sidste film (rent teknisk afvikles en Thinglink i “Skyen”, og det jeg nedenfor har gjort er bare at dele min Thinglink i en embedded version):

Skriv en kommentar