Kontakt

Du er altid meget velkommen til at kontakte mig, hvis du tænker jeg kan hjælpe dig og din skole/institution videre. Jeg kunne evt komme og holde et foredrag eller workshop på jeres pædagogiske dage.
Du er også meget velkommen til at kontakte mig hvis du fx har gennemført et undervisningsforløb, hvor IT blev brugt på en ny og spændende måde. Vi kan gå i en dialog med henblik på at få din oplevelse lagt op på siden, så den kan inspirere andre lærere.

Skriv til: martinhjensen(snabelA)gmail.com

3 kommentarer til “Kontakt

 1. Hej Martin,

  ​Jeg skriver til dig på vegne af den digitale læringsplatform Canvas, som for nylig har fået foretaget ​en undersøgelse ​af Norstat omkring danske, svenske og norske læreres forhold til it og digitale værktøjer i undervisningen. ​

  ​Undersøgelsen​ viser (desværre)​ blandt andet, at knap halvdelen (44 pct.) af de danske lærere ikke føler sig klædt ordentlig på til at anvende it i undervisningen, hvilket er flere end i både Sverige og Norge. Og det er selvom 84 pct. af de danske lærere faktisk finder digitale værktøjer nødvendige i undervisningen i dag.

  Jeg tænkte, det måske kunne være noget for dig at kigge nærmere på? Vi har skrevet en pressetekst, som du kan få, og har naturligvis hele rapporten liggende. Lad mig endelig høre, hvis ovenstående har fanget din interesse.

  Venlig hilsen,
  Mark Ellegaard
  Holm Kommunikation

 2. Hej

  Jeg hedder Lise Nielsen, og jeg er projektleder for Sparpedia.dk – en webside med spændende

  artikler, blogindlæg og tips og tricks til, hvordan man kan spare penge i hverdagen og få styr

  på økonomien.

  Kan vi lave en aftale om linkbytte?

  Jeg kan indsætte link til jeres side på http://findlink.dk/

  Vi har desuden mange andre hjemmesider, hvor vi kan placere et link.

  Jeg ser frem til at høre fra dig.

  Med venlig hilsen

  Lise Nielsen
  Projektleder
  SparPedia / SavePedia

Skriv en kommentar