Stormboard!

Under corona, har jeg oplevet styrken ved et fantastisk online værktøj. Det hedder Stormboard og kan hjælpe dig og dine elever/kollegaer med at samarbejde om en “online opslagstavle”. I kender måske Padlet, hvor alle som har linket kan opslå “post-it” til en online væg. Det er også grundtanken i Stormboard, men i Stormboard kan alle så også flytte rundt på disse “post-it”. Og det er en fantastisk mulighed i mange forskellige samarbejdende øvelser/opgaver. Jeg har med stor succes benyttet det når jeg fx, i samarbejde med kollegaer, skulle have udviklet et undervisningsforløb. Man kan selvfølgelig lave “post-it” med overskrifter som du kender, men du kan også oprette “post-it” indlæg som fungerer som fx et samarbejdswhiteboard, en video eller et billede. Og fælles for alle “Post-it”, er at du kan tilføje kommentarer og man kan like de enkelte “post-it”. Farver og baggrundsskabeloner kan defineres.

Det bedste ved det hele er at den gratis-version der er tilgængelig, faktisk ikke sætter nogen begrænsninger ved de ting jeg nævner ovenfor, ud over at du kun kan oprette 5 forskellige Stormboards og der max kan være 5 deltagere om hvert Stormboard. Hvis du vælger “Educator” versionen, er det dog helt åbent og gratis ind til 30. juni 2021.

Nedenfor kan du se en 5 minutters video der introducerer programmet, ellers er det bare at gå ind og oprette dig med mail og password, og så er du i gang: www.stormboard.com

 

Skriv en kommentar