iPad i undervisningen – iPad i folkeskolen

Jeg kender et par skoler som har investeret i iPads, til brug i undervisningen.

Skolepod.dk har en artikel, som samler en lang række nyttige undervisningsværktøjer som kan bruges på iPad. Tjek det ud, hvis I er så heldige at skolen her adgang til iPads.
http://skolepod.dk/ipad-i-undervisningen-links-og-ressourcer/

 

Denne præsentation er en helt fantastisk samling af gode ideer til brug af iPad i undervisningen:
https://docs.google.com/present/view?id=dhn2vcv5_721gdk5jtd8

 

 

4 kommentarer til “iPad i undervisningen – iPad i folkeskolen”

 1. “Vi oplevet at frontglasset går i stykker. Det er kommet bag på os, at så mange går i stykker, fortæller IT- og indkøbschef, Jan Møller.”

  Jeg kan ikke rigtig se, hvordan det skal komme bag på dem. Mere end 1 ud af 5 voksne jeg kender, der ejer en Iphone, hvor glasset endda er mindre, har før eller siden fået smadret glasset. Så med en Ipad hvor glasset har et 6 gange så stort areal, kan det vel ikke komme bag på nogen at 1 ud af 10 går i stykke.
  Nu er jeg spændt på hvordan mine egne erfaringer med mine børn og familiens nye Ipad skal udvikle sig. Se personlig blog: http://www.folmand.dk/skal-mine-born-nu-ogsa-have-en-ipad/

  Svar
 2. For de der er interesseret i brugen af iPads i undervisningen har jeg oprettet to blogs med en masse indhold: skoleipad.dk, der følger udviklingen og diskussionen om brug af iPads i folkeskolen, samt skoleapps.com, hvor jeg anmelder og omtaler Apps som jeg finde brugbare i folkeskolen.

  Hilsen

  Mads Remvig

  Svar

Skriv en kommentar