NNU konference om livslang e-læring: Involvering af deltagerne via IT

Jeg har i dag afholdt en workshop på NNUs (Netværk for Netbaserede Uddannelser) e-læringskonference. Min overskriften var “Involvering af deltagerne via IT”.

Her præsenterede jeg en række let tilgængelig IT værktøjer, som kan bruges i undervisningen. Der var en fantastisk energi i workshoppen, og jeg fornemmede at de ca 30 deltagere fik noget med hjem.

Ud over en rigtig fin generel snak om IT i undervisningen, så præsenterede jeg nedenstående værktøjer, som deltagerne skulle afprøve (Jeg linker til blogindlæg hvor jeg beskriver de forskellige systemer).

Jeg har også uploaded min præsentation, men den er nok mest relevant for dem som deltog, da jeg primært bruger billeder på mine slides. Jeg har dog tilført et par enkelte noter: http://www.itifolkeskolen.dk/wp-content/uploads/IT-i-undervisningen-til-NNU2016.pdf

Tak til NNU for en fantastisk konference!

Skriv en kommentar